Automate your Marketing
with Womplify




 
NorRahim's FotoPage

By: Ummi Nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Jul-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kakak @ Yana

 
 
 
View all 5 photos...
Baru dapat upload gmbr masa majlis tunang kakak aka yana, Yana ni anak saudara sulungku yakni anak sulong kepada kakak sulongku, berapa byk sulong daaa....realitinya memang gitu. huhuhu...


Hari Pertunangan kakak, ni baru lepas mekap.

Berdebar2 agaknya kakak masa ni, bakal mertua pun gitu
kut sebab ini anak yang terakhir bertunang tapi bukan anak
bongsu uuuu..

Anak bongsuku ni selalu je posing like model....

meh mari tangkap gambor meh... jgn jelessss...

dah lepas sarung cincin, diapik oleh umi n echik.


Tuesday, 21-Jun-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kuih Pau

masa ni dah siap uli, rehatkan kejap.
tunggu masa masuk kukusan.
dah angkat dari kukusan
View all 4 photos...
Seronok betul bila kuih pau made in sendiri menjadi. Resepinya ikut resepi dalam kotak mauripan aje.
Intinya sudah pasti inti kacang kesukaan hubby yang dah lama aku beli. Sebenarnya dah lama aku cuba buat kuih pau ni tapi asyik dok menjadi jer. One day ada officemate bagi rasa kuih pau made in dia, dia cakap ada kala tak menjadi jugak. Inilah yang membuatkan aku bersemangat dan inilah hasilnya, rupanya masa mengukus kena betul2 jaga. Size aku buat boleh tahan besorlah jugak, nanti lain kali akan ku buat size comel2 dengan pelbagai inti. Kali ni rezeki kawan2 Nuha, lain kali rezeki jiran2, insyaallah.






Monday, 20-Jun-2011 07:35 Email | Share | | Bookmark
Dah setengah tahun 2011

 
 
hari ni dah 20 Jun 2011, betapa cepatnya masa berlalu..semalam sempat pergi jalan2 bagi memenuhi permintaan sibongsu yang dah lama sangat2 nak ke sana, terpegun aku pada kejadian ini, sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa Ya ALLAH.



Thursday, 1-Jul-2010 13:27 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Wan dan Wani di Kg Tanah Lot, Dungun.

 
 
 
View all 9 photos...

Majlis Persandingan pada 19 June 2010




Majlis Sambut Menantu pada 25 June 2010

Acara meraikan pengantin barulah pulok, berselera sungguh.

Desert tu paling senang nak buat.
Ambil 7 mug air dimasak dengan setengah agar2 yang RM3.00 tu
biar mendidih, tutup api masukkan satu tin susu cair satu tin susu pekat.
Biar sejuk baru tabur fruit cocktail, ikut selera anda. Senangkan, thanks tu Na
dan Ustazah Jah yang ajar buat ni.

Menu yang sangat senang disediakan dan sangat menyelerakan
Kuah masak lemak cili api dengan tempoyak ikan tenggiri
Ikan panggang berlada
Ulam-ulaman
Budu

Ini pulak pulut durian, alhamdulillah syukur dengan kurniaan ILAHI.

Meja dah penuh, bangku ni jadi mangsa letak air, fuyohh air kuning dan hijau
sama ngan dinding je. Kelass gitu...

Sudah kenyang, alhamdulillah, layan tv lah pulok.


Friday, 18-Jun-2010 16:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah Hazwan dan Hazwani on 18 June 2010

 
 

Selepas diakad nikah

masih dalam debaran..

Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Wan dan Wani, semuga sabar dan tabah menempuhi alam rumahtangga. Debaran akad nikah sudah selesai, besok menunggu acara raja sehari lah pulak. Tahniah.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net